Werking

 

De Portplus senioren vzw functioneert volledig zelfstandig, maar wordt wel financieel ondersteund door het Havenbedrijf. De bestuursleden van de vzw komen samen in de algemene vergadering. De bestuursleden worden bijgestaan door een werkgroep die de oprichters helpt bij de uitwerking van de activiteiten.

 

 

 

 

Lidgeld
Het lidgeld bedraagt 15 euro per persoon per jaar (te betalen zowel voor jou als gewezen personeelslid van het Havenbedrijf als voor je partner). Dat garandeert je lidmaatschap voor het werkingsjaar dat jaarlijks start op 1 januari. Dit bedrag overschrijven op rekening BE16 9731 2631 7474, BIC ARSPBE22 van Portplus Senioren vzw. In de melding graag lidgeld lopend jaar + jaartal, je naam en voornaam alsook aantal personen.
Je ontvangt pas een nieuwsbrief – en kan dus pas deelnemen aan activiteiten – van zodra je lidgeld is gestort. Ook het Golfslag-magazine is enkel voor leden.
Voordelen
 
Als lid van de Portplus Senioren vzw blijf je genieten van alle voordelen op het platform Benefits at Work. Alleen leden kunnen inschrijven bij Benefitsatwork. Het voordelenplatform is een gebruiksvriendelijke website met een uitgebreid gamma personeelskortingen. 
Aanmelden via thuiscomputer, tablet of smartphone doe je via URL portofantwerpsenioren.benefitsatwork.be
Daarna krijg je nog een activatiecode in je mailbox waarmee je je registratie kan voltooien. Bij een tweede bezoek ga je meteen naar de URL en geef je de gekozen aanmeldingsgegevens in. Tip: sla uw gegevens op, zodat je deze niet elke keer moet invoeren.
Regelmatig wordt het gamma aangevuld met nieuwe kortingen. Schrijf je zeker in voor de maandelijkse Benefits at Work nieuwsbrief. Zo mis je geen enkel voordeel.
Het grote verschil met Pluspunt en het Portplus-loket is dat je nu 24u/24u en 7 dagen op 7 kan genieten van de aangeboden kortingen. Waar je maar wilt, wanneer je maar wilt. Is het op een zondag slecht weer? Bestel dan vanuit je zetel ticketjes voor Kinepolis en geniet er de dag zelf nog van. Handig toch?
Vormen
Op de site wordt gewerkt met verschillende soorten: genereren van een kortingscode, een link naar het voordeel op de site van het product zelf of vouchers. Op elke pagina van elke korting staat zeer duidelijk aangegeven hoeveel korting je krijgt en hoe je er gebruik van kan maken. Voor een beperkt aantal bedrijven waarvoor je een voucher nodig hebt, wordt je naar een apart platform geleid, nl. Vouchers at Work. De eerste keer krijg je de vraag om een aparte account aan te maken. Hier mag je je aanmeldgegevens zelf kiezen. Voucher at work is het enige onderdeel binnen het platform waar er gewerkt wordt met betalingen. Vandaar dat dit op een afgeschermd deel zit.   
Kortingen niet via het platform

Zoo-abonnement

De aanvraag voor een nieuw zoo-abonnement gebeurt via bijgaand document dat je onderaan deze pagina vindt. Vul dit volledig in en bezorg dit via portplussenioren@gmail.com voor nazicht en ondertekening. Gaat het om een verlenging van je zoo-abonnement en zijn er geen wijzigingen in je gezinssituatie dan hoef je dit document niet meer in te vullen en ontvang je van KMDA automatisch een betalingsvoorstel met het juiste bedrag (dus met de korting reeds verrekend) en kan je je betaling dus ineens uitvoeren.

IN BIJLAGE DOCUMENT ZOO-ABONNEMENT

Je kan genieten van 50% korting in de openbare zwembaden van Stad Antwerpen.
 
DOCUMENTEN
 

Bewerken
Verwijderen
 
Hospitalisatieverzekering
 
De hospitalisatieverzekering van het Havenbedrijf is bij Belfius. In de documenten vind je de nodige informatie. De toelichting werd ook gefilmd. Die kan je hier bekijken: Youtube
 
PDFSteekkaart Belfius
 
Bewerken
Verwijderen

Contact

Heb je vragen? Stuur dan een mail naar portplussenioren@gmail.com

Als het echt dringend is, kan je bellen naar het nummer +32 468 26 62 45. 
 
Bewerken
Verwijderen
 
Toevoegen
Portplussenioren vzw

Maatshappelijke zetel:
Italielei 58 b 8
2000 Antwerpen